2008. március 14., péntek

Mi kell a nőnek? - A hét - filmes hétvége hetedik filmje



/Mi a fene az a hét – filmes hétvége? Nos, az egy olyan hétvége volt az életemben – most hétvége- amikor a legközelebbi társaim a papírzsebkendő és a távirányító voltak. Mivel a kis taknyos fejem csak ismétlő dvd-zésre volt képes, és csakis vígjátékokra, így a hét – filmes hétvége két napjának eredménye éppen hét film lett, amiket egytől-egyik nagyon jó volt újralátni./

A hetedik, a vasárnap este filmje a Mi kell a nőnek? volt. Azt hiszem, ez tipikusan az a film, amire azt lehet mondani: van -e aki ezt a filmet nem látta még?





Ezúttal hadd beszéljen helyettem a "hivatalos" tartalom:

Nick Marshall volt a tökéletes, az abszolút férfi. Egy elbűvölő, ördögien eleven agglegény, luxuskivitelben. Szeretett Sinatrát hallgatni, és - mint az igazgatótanács elnöke - úgy gondolta, hogy madzagon rángathatja az egész világot.

Aztán egy éjszaka, kis álomlakásának magányában mintha kicsit összegubancolódott volna ez a madzag. Váratlanul történt vele valami, ami felnyitotta szemét és kihegyezte fülét. Jobban látott és hallott, mint valaha gondolta, vagy álmodta volna. És Nick Marshall, a nőcsábász reklámfőnök, aki - saját állítása szerint - "Isten ajándéka a nőknek", hirtelen felfedezi, hogy egy másik ajándék birtokosa lett: képes meghallani a vele kapcsolatba kerülő nők legbelsőbb gondolatait.

A kezdeti kétségbeesés után hamar rájön, milyen jókor jön az extra-segítség, hiszen épp kezdenek rosszra fordulni körülötte a dolgok. Ahelyett, hogy előléptetnék, új főnököt kap. Méghozzá nőt! Szerencse, hogy a bosszúszomjas férfi előtt a nagy ellenségnek nem lehetnek titkai...





Szeretem, és szeretem időről-időre újra megnézni. De különöset nehéz róla mondani. Ezt is jó volt újra látni. Bőven és velősen ennyi.:)


0 megjegyzés: