2008. június 15., vasárnap

Flört a fellegekben



Ha valaki komolyan akarja venni ezt a filmet, az elképesztően nagyot fog csalódni, az impozáns szereplőgárda ellenére is. Ha viszont megpróbáljuk úgy nézni, mintha egy paródia lenne, akkor egész kellemes majdnem másfél órában lesz részünk. Az egyetlen bibi csak az, hogy sajnos az alkotók ezt a filmet nem paródiának szánták ... Ezt tudván viszont elmondhatjuk, egy felületes, a benne szereplő színészek által talán legszívesebben megtagadandó mozi a Flört a fellegekben. (A magyar cím is megér egy misét, köze nincs ahhoz, ami az eredeti és köze nincs a filmhez. De amúgy jó ... )

Ha nekem nem kötődne ehhez a filmszerűséghez személyes élményem és ha nem Gwyneth Paltrow lenne a főszereplő, akiknek még ezt a botlást is meg tudom bocsájtani, akkor az életbe nem vettem volna meg dvd-n ezt filmet. (Hamarosan egyébként újra kiadja a Fórum Hungary)

Egyszóval, Paltrow, Applegate és Myers fanatikusoknak kötelező, csakhogy lássak, a kedvencüknek is voltak rosszabb pillanataik, stewardess-aspiránsoknak alapfilm, mindenki másnak felejtős. Még mielőtt megnézi....

0 megjegyzés: